Beveiliging datacenters

Wij kunnen voldoen aan de beveiligingsbehoeften van elk datacenter. Onze oplossingen variëren van schaalbare indringers, video- en toegangscontrole systemen tot onderneming brede systemen. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de integratie van beveiligingssystemen binnen de datacenter branche.

Beveiliging banken en finance

Uw beveiliging is zo sterk als de stabiliteit, dekking en betrouwbaarheid die het biedt. Shield Beveiligingstechniek kan u helpen bij het ontwerpen, implementeren, uitvoeren en onderhouden van een efficiënter en veiliger beveiligingssysteem – waarmee u een totaaloplossing kunt bereiken.

Luchthaven beveiliging

Met dreigingsniveaus, variërend van gewoon vandalisme tot binnenlands terrorisme, is de veiligheid van onze luchthavens van het grootste belang. Wij verdiepen ons voortdurend in opkomende technologieën om een geïntegreerde oplossing te bieden die zowel de perimeterbeveiliging als de interne beveiliging kan verbeteren.

Beveiliging Healthcare

De mensen in uw ziekenhuis zijn afhankelijk van u om de zorg die zij nodig hebben te leveren, 24/7. Wij helpen u om uw faciliteiten dag en nacht te beschermen, zodat u zich kunt concentreren op uw patiënten. Dat is gemoedsrust voor u – en de individuen, families en gemeenschappen die u dient.

Beveiliging industrie

Wij bieden een scala aan fysieke beveiligingsoplossingen voor industriële faciliteiten. Een verbeterde locatiebeveiliging door vroegtijdige detectie, meer informatie voor betere respons en verbeterde productiviteit voor de operator.

Beveiliging van theaters

Het behoud van een open omgeving en een gastvrije sfeer binnen de beperkingen van de budgetten is een uitdaging voor bedrijven, waaronder theaters. Wij helpen u de veiligheid van uw gasten, personeel en bezoekers te beschermen en zorgen voor gemoedsrust terwijl ook uw faciliteiten worden beschermd tegen incidenten die de gastervaring verstoren.

Beveiliging logistieke warehouses

Wij bieden complete end-to-end oplossingen voor elke commerciële toepassing, van eenvoudige inbraak systemen tot complete beveiligingssystemen welke inbraak-, video- en toegangscontrole integreren voor kantoren tot complexe magazijnomgevingen.

Op zoek naar de beveiligingsoplossing voor uw organisatie?

Comments are closed.