Inbraaksignalering, de meest innovatieve systemen

Elektronische beveiliging grijpt in wanneer de mechanische maatregelen te kort schieten. Dit is de reden dat zeker bedrijfsmatig veelal een eis wordt opgelegd van de verzekeraar met betrekking tot de installatie. Deze zal wanneer er een inbraak gedetecteerd wordt, naast een luid signaal, zorgen voor de juist doormelding om ervoor te zorgen dat de juiste personen gewaarschuwd worden. Bij toepassingen in woonhuizen komt hier bij dat het een gevoel van veiligheid creëert, mede door de preventieve werking die er vanuit gaat.

Meldkamer & opvolging

Voor een gedegen alarmopvolging is het noodzakelijk uw alarminstallatie aan te sluiten op een particuliere alarmcentrale (PAC). Bij een inbraakmelding zorgt deze voor directe contact met de opgegeven sleutelhouders en/of lokale politie. Daarnaast wordt ook de telefoonlijn, alsmede diverse technische meldingen van de centrale bewaakt. Afhankelijk van de risicoklasse zijn er diverse diensten verkrijgbaar zoals bewaakte inschakeltijden e.d.

Er is een ruime keuze aan detectoren waaruit we kunnen kiezen ten einde een betrouwbare detectie te waarborgen. Voor ruimtelijke detectie worden meestal passief infra rood (combi) detectoren toegepast al dan niet in combinatie met akoestische glasbreukmelders. Voor de schilbeveiliging wordt gebruik gemaakt van magneetcontacten in combinatie met trildetectie. De keuze van de juiste detector wordt bepaald door de zwaarte van het risico in combinatie met de omgevingsfactoren.

Voordelen

Verklein de kans op inbraak met 95%
Op basis van wensen en behoeften
Alarmsystemen, detectoren, camerabeveiliging, toegangscontrole, mistgenerator
Beveiligingscentrale
Directe opvolging
Ontwerp, installatie, service & beheer
Kennis & specialisatie
Honeywell Authorized Security Dealer

Voor meer informatie neemt u contact met ons op

075 – 792 00 10

Laat uw gegevens achter

Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo spoedig
mogelijk contact met u op

Ontwerp, installatie & onderhoud

Systeem integratie

Integratieoplossingen op TCP-IP basis

Lees meer

Ontwerp, installatie & onderhoud

Camerabewaking

inzicht en ondersteuning in een veilige bedrijfsvoering 

Lees meer

Ontwerp, installatie & onderhoud

Toegangscontrole

Persoonlijke identificatie met een hoog beveiligingsniveau

Lees meer

Comments are closed.