Service & onderhoud

Om uw installaties in goede conditie te houden en storingen of problemen in een vroeg stadium te kunnen detecteren is het raadzaam een onderhoudscontract af te sluiten waarin op reguliere basis de installatie wordt gecontroleerd op functionaliteit, de juiste afregelingen en de voedingen worden gecontroleerd op de juiste spanningen.

In het geval van een inbraaksignalering installatie kan het zelfs een eis zijn om aan de certificeringseisen te voldoen om periodiek de installatie te laten controleren. Bij onderhoud aan een inbraaksignalering installatie worden o.a. alle contacten getest op juiste werking, wordt gecontroleerd of geen obstakels zijn geplaatst in het zichtveld van bewegingsmelders, wordt gecontroleerd of er onregelmatigheden in het log bestand zijn terug te vinden en worden aansluitingen en voedingen gecontroleerd of deze nog aan de juiste eisen voldoen. Tevens wordt gecontroleerd of er geen bouwkundige wijzigingen zijn waardoor ook aanpassingen aan de inbraaksignalering installatie dienen te worden gedaan.

Een toegangscontrole installatie is een installatie welke in de regel erg intensief wordt gebruikt en waar veel componenten zijn welke onderhevig kunnen zijn aan slijtage. Sloten en voedingen zijn hierin vaak de zwakke schakel, deze worden bij een onderhoud gecontroleerd op de juiste werking maar ook op de juiste afstelling om de juiste werking te kunnen blijven garanderen. Sturingen, signaleringen en alarmeringen worden gecontroleerd om ook bij een alarm situatie de gebruiker te verzekeren van een melding indien zich een alarm situatie voordoet.

CCTV-installaties zijn gevoelig voor licht-donker situaties, vervuiling in of aan de behuizingen van camera’s waardoor het zicht beïnvloed kan worden en situaties waarin de afstelling van een camera door omstandigheden is beïnvloed waardoor deze opnieuw afgeregeld dient te worden of wellicht iets beter aan de situatie aangepast of afgesteld moet worden. Bij een onderhoudsinspectie aan de CCTV-installatie worden deze zaken gecontroleerd en in overleg met de gebruiker afgesteld zoals gewenst. Ook en camera heeft een voeding nodig welke wordt gecontroleerd bij onderhoud en in geval van buitencamera’s met een verwarmingselement worden deze gecontroleerd om ook bij temperatuurswisselingen te voorkomen dan zich condens op de lens verzameld.

Voordelen

Minder kans op storingen
Interessante onderhoudscontracten
Conform cerificeringseisen
Controles door specialisten
Snelle service
Kennis & specialisatie
Honeywell Authorized Security Dealer

Voor meer informatie neemt u contact met ons op

075 – 792 00 10

Laat uw gegevens achter

Voor vragen en mogelijkheden voor een onderhoudscontract vul het onderstaande formulier in

Op zoek naar de beveiligingsoplossing voor uw organisatie?

Comments are closed.