Toegangscontrole, voor elk beveiligingsniveau

Een belangrijk onderdeel van de schilbeveiliging is het sluitplan van uw toegangsdeuren. Voorheen werd dit veelal gerealiseerd middels sleutels in combinatie met een sleutelplan. Dit principe kent vele nadelen. Zo heeft men geen invloed op de tijden waarin een sleutel gebruikt kan worden. Ook bij verlies brengt dit vaak hoge kosten met zich mee. Tevens wil men in vele gevallen weten wie er wanneer ergens binnen is geweest. Dit zijn slechts een aantal aspecten welke via de elektronische toegangscontrole goed te realiseren zijn!

Technieken

Elektronische toegang kan op diverse manieren gerealiseerd worden. De meest bekende techniek is middels een pincodelezer of kaartlezer. Een nadeel van deze technieken is dat de toegang niet persoonsgebonden is. Wanneer men gebruik maakt van zogenaamde biometrische lezers, wordt het beveiligingsniveau nog verder opgevoerd. Biometrie kent vele vormen; de meest bekende is de vingerafdruklezer, maar ook andere vormen zoals een hand- of gezichtsscan behoren tot de mogelijkheden. Wij adviseren u graag welke techniek voor u de beste toepassing is.

Voordelen

Hoogwaardige techniek
Tijd en geld besparen met de juiste techniek
Biometrische toegangscontroles
Installatie, service & beheer
Onderhoud
Kennis & specialisatie
Honeywell Authorized Acces Dealer

Voor meer informatie neemt u contact met ons op

075 – 792 00 10

Beheer

Voor het beheren van het systeem wordt doorgaans gebruik gemaakt van één of meerdere werkstations. Hier kunnen eventuele alarmen live gemonitord worden en deuren op afstand open of juiste dicht gestuurd worden. Koppelingen met een intercom, lift, slagboom en parkeergarages zijn veel voorkomende combinaties, veelal weergegeven in actieve plattegronden.

Het activeren en deactiveren van de passen wordt ook via deze werkstations gerealiseerd en kent vele varianten in de vormen van toegangsniveau’s en mogelijke tijdzones.

Gecertificeerd Honeywell Access Dealer

Shield Beveiligingstechniek is sinds 2001 gecertificeerd Honeywell Access Dealer. Hieronder vallen alle moderne componenten welke tevens 19″ rack mounted geleverd kunnen worden en draaien onder de WinPak software. Ook de wat minder bekenden Northern Computers, Ademco & Passpoint systemen worden door ons ondersteund. Deze hardware is veelal nog wel te integreren met de huidige systemen of wellicht uit te breiden met geschikte hardware.

Laat uw gegevens achter

Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo spoedig
mogelijk contact met u op

Ontwerp, installatie & onderhoud

Systeem integratie

Integratieoplossingen op TCP-IP basis

Lees meer

Ontwerp, installatie & onderhoud

Camerabewaking

inzicht en ondersteuning in een veilige bedrijfsvoering

Lees meer

Ontwerp, installatie & onderhoud

Inbraaksignalering

Voor de meest innovatieve systemen 

Lees meer

Comments are closed.