Camerabewaking, voor inzicht in uw bedrijfsvoering

Wij begrijpen dat de omgeving waarin een CCTV-oplossing wordt gebruikt van cruciaal belang is om een systeem te ontwerpen welke over alle mogelijkheden beschikt om aan uw behoeften te voldoen. Of deze vereisten nu worden gegenereerd door de dagelijkse omstandigheden, zakelijke behoeften, externe voorschriften of vereisten, ze moeten worden overwogen bij het ontwerpen van een systeem. Met deze filosofie bouwt Shield Beveiligingstechniek geïntegreerde beveiligingsoplossingen welke specifiek zijn ontworpen voor de behoeften van specifieke gebruikers.

Intelligente Video Analyse Software

Naast directe beeldopslag en monitoring is er een steeds grotere behoefte aan intelligente software. Deze software maakt het mogelijk om via camerabeelden bepaalde meldingen te genereren. Denk hierbij aan verdachte bewegingen in bepaalde gebieden of een koffer welke wordt achtergelaten. Een ander voorbeeld hiervan is kentekenregistratie waarbij naast de registratie alarmen gegenereerd worden om een slagboom te openen bij een match met de database.

Gecertificeerd Honeywell Access Dealer

Shield Beveiligingstechniek is sinds 2001 gecertificeerd Honeywell Dealer. Hieronder vallen alle moderne componenten welke tevens 19″ rack mounted geleverd kunnen worden en draaien onder de WinPak software. Ook de wat minder bekenden Northern Computers, Ademco & Passpoint systemen worden door ons ondersteund. Deze hardware is veelal nog wel te integreren met de huidige systemen of wellicht uit te breiden met geschikte hardware.

Voordelen

Hoogwaardige cameratechniek
Video analyse systemen
Data management solutions
Ontwerp, installatie, service & beheer
Inbraak detectiesystemen
Kennis & specialisatie
Honeywell Authorized Security Dealer

Voor meer informatie neemt u contact met ons op

075 – 792 00 10

Laat uw gegevens achter

Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo spoedig
mogelijk contact met u op

Ontwerp, installatie & onderhoud

Systeem integratie

Integratieoplossingen op TCP-IP basis

Lees meer

Ontwerp, installatie & onderhoud

Inbraaksignalering

Voor de meest innovatieve systemen 

Lees meer

Ontwerp, installatie & onderhoud

Toegangscontrole

Persoonlijke identificatie met een hoog beveiligingsniveau

Lees meer

Comments are closed.